"ГЛАС СРБИЈЕ" - Национална информативна ревија за истину о српском народу о Србији и српским земљама, за просперитет и јединство свих Срба у матици и дијаспори и духовни развој.
ОСНИВАЧ И ГЛАВНИ УРЕДНИК РЕВИЈЕ РАДИША Ж. КОВАЧЕВИЋ, НОВИНАР

Председник Владе Републике Србије Александар Вучић разговарао је данас са председником Републике Српске Милорадом Додиком о актуелној политичкој ситуацији у Босни и Херцеговини (БиХ) и региону западног Балкана.

Вучић је истакао да су мир и стабилност витални интереси српског народа, ма где он живео, као и да ће Србија увек инсистирати на опстанку и бољој будућности српског народа у Републици Српској, као и на добрим и пријатељским односима са БиХ у целини.

Опширније...

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања у Влади Републике Србије Александар Вулин присуствовао је данас Оснивачкој Скупштини Савеза Крајишких удружења у Србији, која је одржана у великој сали Скупштине АП Војводине.

Вулин је том приликом рекао новинарима да је Република Српска гарант опстанка српског народа у Босни и Херцеговни и да је очување Републике Српске један од спољнополитичких приоритета Владе Републике Србије.

Коментаришући формирање Савеза Крајишника Вулин је рекао да је веома значајно удруживање и уједињавање удружења свих људи који деле не само заједничко порекло него и заједничку љубав према граду и држави у којој живе.

Опширније...

Ер Србија прошла све контроле, заједно са Директоратом за цивилно ваздухопловство

Потпредседница владе Зорана Михајловић изјавила је данас да до краја године очекује коначан договор о летовима за САД.

Михајловић, која је и мнистарка грађевине, саобраћаја и инфраструктуре, рекла је да је влада усвојила текст споразума о успостављању авио-линија са САД.

"У априлу ћемо потписати тај споразум. Тренутно би требало да прођемо одређене процедуре и очекујем да ћемо до краја године имати договор око летова за САД, а пре свега, за Њујорк", рекла је Михајловић новинарима уочи конференције у Привредној комори Србије.

Она је истакла да је битно да је Ер Србија прошла све контроле, заједно са Директоратом за цивилно ваздухопловство.

"Задовољна сам што смо све то прошли са високим оценама, а сад је на нама тај други, финални део, који би до краја године требало да буде завршен", рекла је Михјаловић.

 

 

Извор: Нови магазин

Маркетинг

Пријатељи сајта

Курсна листа НБС

TV Program