"ГЛАС СРБИЈЕ" - Национална информативна ревија за истину о српском народу о Србији и српским земљама, за просперитет и јединство свих Срба у матици и дијаспори и духовни развој.
ОСНИВАЧ И ГЛАВНИ УРЕДНИК РЕВИЈЕ РАДИША Ж. КОВАЧЕВИЋ, НОВИНАР

Српска репрезентација на шампионат у Јапан отишла је са благословом братства манастира Ђурђеви ступови.

"Честитам успех одбојкашке репрезетације које су активни у акцији одбовимо себе подигними ступове", поручио је отац Герасим.

Председник Републике Србије Александар Вучић састао се данас са генералним тужиоцем Руске Федерације Јуријем Чајком, са којим је разговарао о правној сарадњи двеју земаља, која се реализује на основу закљученог билатералног уговора и мултилатералних конвенција УН и њених организација.

Председник Вучић је истакао да односе између две земље одликује висок степен узајамног поверења и правне сарадње, као и висок степен кооперативности.

Опширније...

Промоција књиге „Милунка Савић – ордење и ожиљци“ 28. октобра од 18 сати у Кикинди.

О књизи говоре :

Милан Богојевић, аутор књиге

Михаило Меденица, новинар

Предраг Марковић, бивши председник Народне скупштине и министар културе

 

Опширније...

Председник Републике Србије Александар Вучић разговарао је данас телефоном са председником Руске Федерације Владимиром Путином и честитао му рођендан.

Председник Вучић је председнику Путину пожелео добро здравље и срећан живот, као и да, уз много мудрости, снаге и воље, настави да постиже успехе на одговорној дужности председника, брани интересе Русије и да братски руски народ води чврсто утемељеним путем напретка. Он је изразио велико поштовање за посвећен рад председника Путина, заснован на јасној визији и неизмерној енергији, захваљујући којем Русија остварује значајан утицај на међународне односе и чува мир и стабилност у свету. „Србија је привилегована што има искреног пријатеља какав је Русија, а Ви, поштовани председниче, због личног доприноса јачању веза наших двеју земаља, уживате велики углед у Србији и истинско поверење српског народа“, нагласио је председник Вучић.

Опширније...

Још чланака...

Маркетинг

Пријатељи сајта

Курсна листа НБС

TV Program