Bookmark and Share
Филозофска библиотека
Социологија и политика

Србија и Срби на философском путу

Проф. др Драгољуб С. Живковић

Цена: 2,200.00 дин.

(Не) заборављена земља Србија

Проф. др Радош Смиљковић

Цена: 1,500.00 дин.

Опис:
Kњига „Србија и Срби на философском путу“, Проф др. Драгољуба С. Живковића je право ремек дело, по свему јединствена, прва и најкомплетнија студија у Срба, која стоји на мисаоном путу борбе за истину, људско достојанство и тежњу човека да проникне у највеће тајне свога бића, друштва и природе, те због тога с правом »»
Опис:
Књига  ,,(Не) заборављена земља Србија“, проф. др Радоша Смиљковића, бившег декана Факултета политичких наука и угледног дипломате у издању краљевачке издавачке куће Глас Србије изузетно је стручно и научно припремљена и богато илустрована у тврдом повезу »»
Награђени роман Монографија

Бивша браћа

Милорад Гончин

Цена: 990.00 дин.


Хиландар у доба Немањића

Проф. протојереј-ставрофор Тома Ј. Бурковић

Цена: 350.00 дин.

Опис:
Акционо-психолошки и љубавни ратни роман »Бивша браћа«, нашег савременог књижевника Милорада Гончина,  добио је прву награду, 1992. године, на књижевном конкурсу Фондације »Драгојло Дудић«, за необјављена оригинална дела са тематиком из ослободилачких »»
Опис:
За опште просветно и народно уздизање НИП „Глас Србије“ издаје књигу „ХИЛАНДАР У ДОБА НЕМАЊИЋА“, историјско-културну монографију и распра-ву, аутора Проф. др ТОМЕ Ј. БУРКОВИЋА, пригодно илустровану.
Ово репринт издање професора Бурковића из 1925. године, једно је »»