Синиша Ларт

Синиша Лазаревић се визуелном уметношћу бави професионално десет година. Покушавао је све ово време да допринесе и овом свету донесе на дар неко виђење. Своје нешто што носи негде у дубини душе и тиме прикажује да постоји и она друга, лепша страна природе и стварности, свега што нас окружује, коју ми у тренуцима своје заузетости и несвакидашње борбе за бољим животом препун турбуленције и не примећујемо.

Слика природу ствари онако како их доживљава у неком свом импресионистичком стилу, времену, покушавајући да тиме угао свог гледања на природу пренесе путем емоција и властитиих идеја. Да свет претвори у још боље и лепше место. Покушава да тренутке које и не примећујемо у свакодневним обавезама са дозом импресионистичког гледања на ствари доведе у равнотежу стварног и нестварног и тиме прикаже свој угао гледања, трудећи се да кроз потезе четкицом дочара свој рад као препознатљив део свог стваралаштва, као јединствен и упечатљив део своје целине.

Лазаревић Синиша члан је удружења ликовних уметника града Београда -УЛУБ

Има своју сталну поставку у клуб- ресторану Стара варош у Тополи Пилота Зорана Томића 32. Његови радови су у поседу бројним приватним колекцијама у земљи и иностранству.

 

wеб адреса: www.sinisalart.com

фејзбук страница Атеље sinisalart https://www.facebook.com/groups/1066130936801565/?fref=ts

тел: 0643549436

e mail: sinisalazarrevic591@gmail.com